Bestrijding

Indien er zich een probleem met ongedierte voordoet zal Deleclean binnen de 48u ter plaatse komen om het probleem te analyseren en om de meest gepaste oplossing voor te stellen. U krijgt meteen een duidelijke offerte toegestuurd waarop alles nauwkeurig zal vermeld staan. Wanneer u hiermee akkoord gaat garandeert Deleclean u een snelle uitvoering van de bestrijding binnen de 5 werkdagen.

Conform de wettelijke normen worden lokaasdozen geplaatst of installeert Deleclean toestellen of dispensers. Er wordt tevens een plattegrond opgesteld.

Na uitvoering van de bestrijdingsmaatregelen zal onze technieker een verslag opmaken waarbij hij tevens u bij de eerste behandeling een Technisch Handboek Deleclean zal overhandigen. Op die manier bent u wettelijk volledig in orde.

Het verslag van het preventief en curatief onderhoud van de uitgevoerde werken, en het grondplan met de controlepunten kunt u terugvinden via het digitale systeem Deleclean PestScan. Na ieder bezoek wordt een verslag per mail verstuurd.
Er wordt u een aanmeldnaam en wachtwoord afgegeven.

Bestrijding 1